Am I doing something wrong? Fortifications & Invite Revolt

Various topics about the game, the website, or anything else Freeciv related that doesn't fit elsewhere.
Post Reply
StefanJ
Posts: 1
Joined: Sun Jun 23, 2024 2:09 pm

Am I doing something wrong? Fortifications & Invite Revolt

Post by StefanJ »

I'm running Freeciv 3.1.1.1, single player, using the qt client on Fedora Linux.

I searched the bug reporting db, and a list of known issues on github, so I'm wondering if I'm doing something wrong.

* I've tried inciting revolts against various enemies, using spies and diplomats. When I try to enter the city an options pop-up comes up list invite revolt, investigate city, etc. Click on incite revolt closes the pop-up, and opens another with the same options. This can be repeated indefinitely.

* The build fortification options for workers / engineers seems to be missing. I tried hitting "F", and pulling down the Unit and Work menu. No luck.
cazfi
Elite
Posts: 3164
Joined: Tue Jan 29, 2013 6:54 pm

Re: Am I doing something wrong? Fortifications & Invite Revolt

Post by cazfi »

StefanJ wrote: Sun Jun 23, 2024 2:16 pm* I've tried inciting revolts against various enemies, using spies and diplomats. When I try to enter the city an options pop-up comes up list invite revolt, investigate city, etc. Click on incite revolt closes the pop-up, and opens another with the same options. This can be repeated indefinitely.
I'll try to reproduce this.
StefanJ wrote: Sun Jun 23, 2024 2:16 pm* The build fortification options for workers / engineers seems to be missing. I tried hitting "F", and pulling down the Unit and Work menu. No luck.
It's in Combat menu, and key shortcut is Shift+F (so plain F always, no matter the unit, stands for Fortify)
cazfi
Elite
Posts: 3164
Joined: Tue Jan 29, 2013 6:54 pm

Re: Am I doing something wrong? Fortifications & Invite Revolt

Post by cazfi »

cazfi wrote: Sun Jun 23, 2024 8:27 pm
StefanJ wrote: Sun Jun 23, 2024 2:16 pm* I've tried inciting revolts against various enemies, using spies and diplomats. When I try to enter the city an options pop-up comes up list invite revolt, investigate city, etc. Click on incite revolt closes the pop-up, and opens another with the same options. This can be repeated indefinitely.
I'll try to reproduce this.
Reproduced. -> https://redmine.freeciv.org/issues/728
Post Reply