strike out buildings text

You can get help here if Freeciv doesn't start on your computer, or if you keep getting fatal errors while playing etc.
Wahazar
Hardened
Posts: 289
Joined: Mon Jul 02, 2018 1:49 pm

strike out buildings text

Postby Wahazar » Sat Dec 29, 2018 1:29 pm

Sometimes I got stroked out description of some buildings in my ruleset, what can be reason?
Here is an an example:
glitch1.png


Is it related to the lack of effect accompanied with such building (in such case, building is used to produce special units).
Augmented2 ruleset/modpack for freeciv2.6: viewtopic.php?f=11&t=91047

User avatar
Corbeau
Elite
Posts: 1057
Joined: Mon Jan 13, 2014 11:13 pm

Re: strike out buildings text

Postby Corbeau » Sat Dec 29, 2018 6:15 pm

It probably means the building is obsolete.

Wahazar
Hardened
Posts: 289
Joined: Mon Jul 02, 2018 1:49 pm

Re: strike out buildings text

Postby Wahazar » Sat Dec 29, 2018 6:23 pm

Maybe it also can be a reason, but it was not that case.
I added effects to that buildings and there is no more stroked out text + "SmallWonder" text is fixed.
Augmented2 ruleset/modpack for freeciv2.6: viewtopic.php?f=11&t=91047

cazfi
Elite
Posts: 1724
Joined: Tue Jan 29, 2013 6:54 pm

Re: strike out buildings text

Postby cazfi » Sat Dec 29, 2018 6:28 pm

The client thinks the building is redundant, like other Power Plant types are for a city that already has one Power Plant.