Page 1 of 1

Settings bug!

Posted: Tue Mar 31, 2015 9:19 pm
by LtTomMike
Im trying to change setting and when i was finished i pressed ok and when i went back nothing was saved only thing that was saved was the amount of AI i set up! :(
So please if possible tell me a possible way to fix this or fix the game yourself?

Re: Settings bug!

Posted: Tue Mar 31, 2015 9:50 pm
by AndreasR
LtTomMike wrote:Im trying to change setting and when i was finished i pressed ok and when i went back nothing was saved only thing that was saved was the amount of AI i set up! :(
So please if possible tell me a possible way to fix this or fix the game yourself?


Which version of Freeciv or Freeciv-web is this?

Andreas

Re: Settings bug!

Posted: Tue Mar 31, 2015 10:02 pm
by LtTomMike
AndreasR wrote:
LtTomMike wrote:Im trying to change setting and when i was finished i pressed ok and when i went back nothing was saved only thing that was saved was the amount of AI i set up! :(
So please if possible tell me a possible way to fix this or fix the game yourself?


Which version of Freeciv or Freeciv-web is this?

Andreas

idk i think its the latest version but I'm not sure because idk where to look!

Re: Settings bug!

Posted: Tue Mar 31, 2015 10:05 pm
by AndreasR
Do you play Freeciv on play.freeciv.org ?

Re: Settings bug!

Posted: Tue Mar 31, 2015 10:20 pm
by LtTomMike
Yea