Settings bug!

You can get help here if Freeciv doesn't start on your computer, or if you keep getting fatal errors while playing etc.
LtTomMike
Posts: 7
Joined: Tue Mar 31, 2015 9:14 pm

Settings bug!

Postby LtTomMike » Tue Mar 31, 2015 9:19 pm

Im trying to change setting and when i was finished i pressed ok and when i went back nothing was saved only thing that was saved was the amount of AI i set up! :(
So please if possible tell me a possible way to fix this or fix the game yourself?

User avatar
AndreasR
Elite
Posts: 698
Joined: Thu May 02, 2013 10:26 pm
Location: Norway

Re: Settings bug!

Postby AndreasR » Tue Mar 31, 2015 9:50 pm

LtTomMike wrote:Im trying to change setting and when i was finished i pressed ok and when i went back nothing was saved only thing that was saved was the amount of AI i set up! :(
So please if possible tell me a possible way to fix this or fix the game yourself?


Which version of Freeciv or Freeciv-web is this?

Andreas

LtTomMike
Posts: 7
Joined: Tue Mar 31, 2015 9:14 pm

Re: Settings bug!

Postby LtTomMike » Tue Mar 31, 2015 10:02 pm

AndreasR wrote:
LtTomMike wrote:Im trying to change setting and when i was finished i pressed ok and when i went back nothing was saved only thing that was saved was the amount of AI i set up! :(
So please if possible tell me a possible way to fix this or fix the game yourself?


Which version of Freeciv or Freeciv-web is this?

Andreas

idk i think its the latest version but I'm not sure because idk where to look!

User avatar
AndreasR
Elite
Posts: 698
Joined: Thu May 02, 2013 10:26 pm
Location: Norway

Re: Settings bug!

Postby AndreasR » Tue Mar 31, 2015 10:05 pm

Do you play Freeciv on play.freeciv.org ?

LtTomMike
Posts: 7
Joined: Tue Mar 31, 2015 9:14 pm

Re: Settings bug!

Postby LtTomMike » Tue Mar 31, 2015 10:20 pm

Yea