Ruining Ruins

You can get help here if Freeciv doesn't start on your computer, or if you keep getting fatal errors while playing etc.
User avatar
Arbogast
Elite
Posts: 412
Joined: Tue Jul 16, 2013 9:09 am
Location: France

Ruining Ruins

Postby Arbogast » Mon Apr 14, 2014 6:28 pm

Is this some bug?
I tried getting rid of this Ruin with different units, and even with engineers can't do!
Can someone explain this?
Thanks!
Attachments
Ruins.jpg

cazfi
Elite
Posts: 1710
Joined: Tue Jan 29, 2013 6:54 pm

Re: Ruining Ruins

Postby cazfi » Mon Apr 14, 2014 8:15 pm

Which version of freeciv? Which ruleset? Do you have a savegame from which we could reproduce (unability to pillage the ruins)?

User avatar
Arbogast
Elite
Posts: 412
Joined: Tue Jul 16, 2013 9:09 am
Location: France

Re: Ruining Ruins

Postby Arbogast » Tue Apr 15, 2014 9:00 am

Hold on! I think it was a false alert. Checking the last 6 or 7 turns, I noticed that the recalcitrant Ruin had disappeared.
Sorry for the trouble, but I'm including the game anyway.
The culprit is situated in the West of the Noviomagus Island.
Thanks for your quick attention ;)
(Freciv2.4.2 & GTK2 with default3 under windows)
Attachments
CHIL-T0174-Y01240-quitidle.sav.bz2
(96.71 KiB) Downloaded 170 times

cazfi
Elite
Posts: 1710
Joined: Tue Jan 29, 2013 6:54 pm

Re: Ruining Ruins

Postby cazfi » Tue Apr 15, 2014 3:54 pm

Then there might be a bug in that client state (what you see) was not correctly updated when Ruins were actually removed. Now that you tried again, non-existence of the Ruins was known from the start.

User avatar
Arbogast
Elite
Posts: 412
Joined: Tue Jul 16, 2013 9:09 am
Location: France

Re: Ruining Ruins

Postby Arbogast » Tue Jun 17, 2014 3:19 pm

Thanks Cazfi for confirming what I thought about this glitch.


Last bumped by Arbogast on Tue Jun 17, 2014 3:19 pm.