Research visibility?

Web version of freeciv at play.freeciv.org
User avatar
Corbeau
Elite
Posts: 1073
Joined: Mon Jan 13, 2014 11:13 pm

Research visibility?

Postby Corbeau » Thu Apr 27, 2017 10:25 pm

In current LongTurn I'm not able to see the whole tech tree. Also, is there any way to see how many bulbs per turn I am getting without having to go to city screen and adding up?

User avatar
Caedo
Elite
Posts: 486
Joined: Sun Feb 10, 2013 10:21 pm
Location: Stuttgart, Germany

Re: Research visibility?

Postby Caedo » Fri Apr 28, 2017 10:57 am

You can see your last research speed in the demographics report, but seeing the current one would be great as well. And the tech tree is not only cut off at the right end (which is bad), but also at the bottom (which is annoying).
Also, at some points in the tech tree, the boxes for two techs overlap (in my case Physics overlapping Monotheism, Democracy overlapping Chemistry and Explosives overlapping Atomic Theory).
~S.C. L.

User avatar
AndreasR
Elite
Posts: 701
Joined: Thu May 02, 2013 10:26 pm
Location: Norway

Re: Research visibility?

Postby AndreasR » Fri Apr 28, 2017 5:04 pm

Corbeau wrote:In current LongTurn I'm not able to see the whole tech tree.


This bug has been fixed now.

User avatar
Corbeau
Elite
Posts: 1073
Joined: Mon Jan 13, 2014 11:13 pm

Re: Research visibility?

Postby Corbeau » Sun Apr 30, 2017 12:46 pm

I had a glimpse of the bottom screen bar (the one moving image left-right), even managed to check further to the righ, but then it was gone.

User avatar
AndreasR
Elite
Posts: 701
Joined: Thu May 02, 2013 10:26 pm
Location: Norway

Re: Research visibility?

Postby AndreasR » Mon May 01, 2017 8:15 pm

Corbeau wrote:I had a glimpse of the bottom screen bar (the one moving image left-right), even managed to check further to the righ, but then it was gone.


Do you have some more information about how to reproduce this problem?

User avatar
Corbeau
Elite
Posts: 1073
Joined: Mon Jan 13, 2014 11:13 pm

Re: Research visibility?

Postby Corbeau » Tue May 02, 2017 5:55 am

You mean everything looks right at your end?

Don't know. I'm running FF48, when I enter the game and enter Tech screen, there is no bottom (left-right) slider. That's about it. The right (up-down) slider is there.

Full screen on/off makes no difference.

I'll try opening other games and switching browsers.

User avatar
Caedo
Elite
Posts: 486
Joined: Sun Feb 10, 2013 10:21 pm
Location: Stuttgart, Germany

Re: Research visibility?

Postby Caedo » Tue May 02, 2017 8:14 am

On Firefox 53, everything works perfectly.
~S.C. L.

User avatar
AndreasR
Elite
Posts: 701
Joined: Thu May 02, 2013 10:26 pm
Location: Norway

Re: Research visibility?

Postby AndreasR » Tue May 02, 2017 6:22 pm

I have added a change so that you can right-click to move the tech tree. It is also possible to move the tech-tree by middle-clicking and moving the mouse. I recommend using the latest version of Chrome or Firefox.

User avatar
Corbeau
Elite
Posts: 1073
Joined: Mon Jan 13, 2014 11:13 pm

Re: Research visibility?

Postby Corbeau » Tue May 02, 2017 10:53 pm

Ok, thanks.