Page 1 of 1

No Unit Commands

Posted: Sat Jul 11, 2015 12:56 am
by Discovery71
I wasn't sure if this post belongs under this category or the General Discussion. I have been playing the freciv game for a few weeks now in the browser, and decided to download it for when I am on the road. The only problem is I cannot find the unit commands window. Either I'm being a complete idiot and looking right over them, or there is a menu option I have looked past. Thanks!

-Andrew

Re: No Unit Commands

Posted: Sat Jul 11, 2015 7:33 am
by AndreasR
Hi Andrew,

which Freeciv client do you use when you can`t find the unit commands?

Re: No Unit Commands

Posted: Sat Jul 11, 2015 3:41 pm
by Discovery71
I am using version 2.5.0, gui-gtk-2.0 client.

Re: No Unit Commands

Posted: Sun Jul 12, 2015 2:20 pm
by sveinung
Discovery71 wrote:I am using version 2.5.0, gui-gtk-2.0 client.

Select the unit you wish to give an order. Then look for the order you wish to give in one of the menus. Most orders are located in "Unit", "Work" or "Combat".