How to add an AI player to your team?

Can't beat the AI? Is it too tame? Discuss the best strategies!
User avatar
milsu
Posts: 22
Joined: Wed Feb 27, 2013 8:42 am
Location: Belgrade, Serbia

How to add an AI player to your team?

Postby milsu » Mon Mar 17, 2014 5:35 pm

How to add an AI player to your team?

cazfi
Elite
Posts: 1721
Joined: Tue Jan 29, 2013 6:54 pm

Re: How to add an AI player to your team?

Postby cazfi » Mon Mar 17, 2014 5:53 pm

Code: Select all

/help team


or in gtk-client pregame -> push right button down on AI, select "Put on Team x".

User avatar
Caedo
Elite
Posts: 476
Joined: Sun Feb 10, 2013 10:21 pm
Location: Stuttgart, Germany

Re: How to add an AI player to your team?

Postby Caedo » Mon Mar 17, 2014 6:47 pm

The AI's names pregame are "AI*1", "AI*2" etc., you just have to type those into the /team command, e.g. "/team AI*2 1".
~S.C. L.

User avatar
milsu
Posts: 22
Joined: Wed Feb 27, 2013 8:42 am
Location: Belgrade, Serbia

Re: How to add an AI player to your team?

Postby milsu » Mon Mar 17, 2014 7:07 pm

cazfi wrote:

Code: Select all

/help team


or in gtk-client pregame -> push right button down on AI, select "Put on Team x".

I don't understand where I have to put that code, but the "Put on Team x" option worked. I wasn't aware of that option, I thought it just meant to switch the places for players. Thanks!