Page 1 of 1

hit points info line in cities

Posted: Sun Feb 22, 2015 7:52 pm
by fritzeeh
I can't find the hit points info line of units in cities. I suggest to add such.

Re: hit points info line in cities

Posted: Mon Sep 24, 2018 2:31 pm
by nef
One possibility here is to add more of the (non city) tile tool tip info into the side panel so that when ANY (single) unit is in focus the details are always available (in city or not).

Re: hit points info line in cities

Posted: Mon Sep 24, 2018 2:56 pm
by Wahazar
Generally there should be tool for display all units in city, as it works for units stacked in field.
Currently, sending huge amount of units stored in city is a nightmare (I'm using GTK).

BTW, may I ask to add buttons and/or shortcuts for Load/Unload selected unit in units stack window?

Re: hit points info line in cities

Posted: Mon Sep 24, 2018 3:10 pm
by nef
Wahazar wrote:Generally there should be tool for display all units in city, as it works for units stacked in field.
Currently, sending huge amount of units stored in city is a nightmare (I'm using GTK).

"List present units" Bottom left gtk2, bottom middle gtk3?

Re: hit points info line in cities

Posted: Mon Sep 24, 2018 10:13 pm
by Wahazar
nef wrote:"List present units" Bottom left gtk2, bottom middle gtk3?

Thanks, city window was not maximised thus I didn't notice this button.